Google Creative Labs komt met eigen live-wallpapers: ‘Meter’

Meter, dat is de naam van de nieuwe app van Google Creative Labs. De creatieve afdeling van Google heeft de live-wallpaper app ontworpen als experiment. Meter geeft je realtime informatie en statistieken op een minimalistische maar strakke manier.

Google Creative Labs: Meter

Meter is de nieuwe applicatie van Google Creative Labs. Deze app geeft je een aantal mogelijkheden voor een live-wallpaper, waarbij je statistieken te zien krijgt in vormen. Eerder bracht de afdeling al de app Lip Swap en kwam ook met andere open source-apps. Met Meter kan je kiezen uit drie onderdelen die als live-wallpaper weergegeven kunnen worden op je homescreen.

Google Creative Labs Meter

Je kunt er voor kiezen om de batterijcapaciteit, het WiFi-signaal en het aantal notificaties weer te geven. De batterijcapaciteit wordt weergegeven als cirkel die reageert op de stand van je toestel. Het balletje draait dan mee. Bij het netwerksignaal wordt een driehoek gevuld. Als je verbonden bent met een WiFi-netwerk en je hebt een zwak signaal, dan is de hoeveelheid groen minder. Notificaties worden onderverdeeld in een vierkant waarbij aan het aantal lagen is te zien hoeveel notificaties je hebt.

Elke keer wanneer je je toestel ontgrendeld, krijg je een ander onderdeel te zien. Op deze manier wordt het beeld afgewisseld. In de app kan je aangeven welke van de drie onderdelen je wel of niet mee wilt nemen. Google Creative Labs Meter is gratis te downloaden uit de Play Store via onderstaande button.

Uitgekeken op je standaard wallpaper? Lees dan ook:

Meter
Meter
Ontwikkelaar: Google Creative Lab
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel