Google Maps 9.18 toont voorzieningen in hotels en meer (+ APK)

Google Maps is weer verder uitgebreid met nieuwe functies. In Google Maps 9.18 zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd op het gebied van hotels. In de nieuwste versie krijg je snel overzicht in de voorzieningen per hotel, en er is nog een nieuwe functie 

Google Maps 9.18

Google Maps 9.18 is uitgebracht voor Android. De nieuwste versie van de kaartendienst geeft gebruikers inzicht in de voorzieningen van hotels. Bij het zoeken naar een hotel krijg je te zien al of je gratis kunt ontbijten en of er WiFi aanwezig is.

Google Maps 9.18

Bij het bekijken van een hotel vind je uitgebreidere gegevens van de voorzieningen. Je ziet bijvoorbeeld of er een binnenzwembad is, of huisdieren toegestaan zijn en of het kindvriendelijk is. De gegevens worden alleen getoond als de gegevens ook daadwerkelijk bij Google Maps bekend zijn.

DroidApp ontdekte een andere nieuwe, kleine functie in de nieuwe versie van Google Maps. Wanneer er een locatie bekeken wordt kan je nu direct vanuit het venster vegen door de foto’s die beschikbaar zijn.

Google Maps 9.18

De update voor Google Maps wordt vanaf nu uitgerold via de Google Play Store. Mocht je niet willen of kunnen wachten; download hier dan de Google Maps 9.18 APK. Houd er rekening mee dat de APK-versie per toestel kan verschillen.

Onlangs bracht Google de update Google Maps 9.17 uit met offline navigatie.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel