Canal Parade 2018: bekijk de route door Amsterdam in Google Maps

Vandaag, op zaterdag 4 augustus wordt de jaarlijkse botenparade gehouden in het hart van Amsterdam. De Nederlandse hoofdstad kleurt roze en alle kleuren van de regenboog tijdens de Pride. In Google Maps kun je de Canal Parade route bekijken.

Route Canal Parade 2018 in Maps

Google Maps heeft ook dit jaar weer aandacht besteed aan de Canal Parade, de jaarlijkse botenparade tijdens de Gay Pride in Amsterdam. Tijdens de Gay Pride vieren honderdduizenden mensen de emancipatie van de homogemeenschap met verschillende feesten, zo kon je al lezen in het artikel over de Pride 2018 app.

Amsterdam Canal Parade 2018

Wie nu in Google Maps zoekt naar Amsterdam Pride Canal Parade krijgt de route van de optocht te zien op de kaart. Echter kun je ook inzoomen op de kaart, en zie je ook de gekleurde route welke door de boten gevaren wordt. De vaarroute staat duidelijk weergegeven, en als je hierop tikt krijg je wat aanvullende informatie. De vaarroute tijdens de Canal Parade 2018 is zo’n 6 kilometer lang en begint om 13:00 uur.

Ben je benieuwd wat de weersverwachting vandaag of de komende dagen? DroidApp heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste weer-app. Alles hierover lees je in onze uitgebreide weer-app test 2018.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel