Google Maps waarschuwt je voor een gesloten deur

Een nieuwe update voor Google Maps brengt een nieuwe handige functie naar de Android-app. In Google Maps 9.10.1 vinden we een functie waarmee je gewaarschuwd wordt als je gaat navigeren naar een plaats die gesloten is.

Google Maps 9.10.1

Google heeft een handige update uitgebracht voor Google Maps in de Play Store. Het gaat om een update naar versie 9.10.1 die vanaf nu in de Play Store is te vinden. De nieuwe functie is handig als je Google Maps gebruikt om mee te navigeren. Achter Google Maps zit een enorme database en een nieuw onderdeel uit de database wordt nu gebruikt om Google Maps nog beter te maken.

Vanaf nu zal Google Maps je waarschuwen als je gaat navigeren en je voor of na sluitingstijd aan zult komen. Voordat de navigatie wordt gestart krijg je in dat geval een melding te zien met dat je voor een gesloten deur komt te staan.

Google Maps openingstijden

In de changelog vinden we de volgende verbeteringen:

  • Ontvang een waarschuwing wanneer u naar een bestemming navigeert die is gesloten op het moment dat u daar aankomt.
  • Als u naar ‘mijn afspraken’ zoekt, worden nu ook reserveringen van huurauto’s uit uw Gmail weergegeven (evenals vluchten en hotels).
  • Bugfixes

De nieuwe versie van Google Maps kan gratis, via onderstaande button gedownload worden uit de Play Store. Eerder bracht Google al realtime informatie over het openbaar vervoer naar Google Maps en kwam er een nieuwe galerij-weergave.

Google Maps: Navigatie en OV
Google Maps: Navigatie en OV
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel