Google Play Store 5.3.5 update uitgebracht (+ APK)

De download-winkel voor Android, de Google Play Store, heeft een interessante update gekregen. De update voor de Google Play Store krijgt versie 5.3.5 met zich mee.

Google heeft tijdens Update Wednesday een update uitgebracht voor de Google Play Store. Versie 5.3.5 van de Play Store brengt uitgebreidere instellingen met zich mee. Je kan vanaf nu uitgebreider instellen welke notificaties je wilt ontvangen.

Play Store 5.3.5

Notificaties

Bij de notificatie-instellingen kan je aangeven of je voortaan nog notificaties wilt ontvangen van app-updates. Dit kon je al instellen, maar de instellingsmogelijkheden zijn nu uitgebreid. Je kan nu ook instellen dat je op de hoogte wordt gebracht als er een automatische update is uitgevoerd van een app.

Play Store 5.3.5

Vormgeving

De vormgeving van de Play Store is ook een beetje op de schop gegaan. De zoekbalk werd eerder nog groen van kleur als je een app bekeek. In de nieuwe versie van de Play Store is de zoekbalk verdwenen (ook zonder te scrollen naar beneden). In de landscape-modus is de Play Store nu ook licht gewijzigd. De witte vlakken reiken niet meer tot aan de rand van het scherm maar zijn nu gecentreerd.

Play Store 5.3.5

Dit lijken de enige veranderingen te zijn van Google Play Store 5.3.5. De opties zijn nog niet vertaald naar het Nederlands in het menu. De update zal de komende tijd uitgerold worden. Mocht je niet zolang willen wachten, download dan hier de Google Play Store 5.3.5 APK.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel