Google zet alle Android Wear-apps op een rijtje in Play Store

In de Play Store heeft Google de app-collectie online gezet met apps die Android Wear ondersteunen. Steeds vaker komen er applicaties online die compatible zijn met de wearables met Android Wear; nu heeft Google een compleet overzicht online gezet met de desbetreffende applicaties.

Android Wear-applicaties zijn er al te vinden in de Google Play Store, maar nu heeft Google een heel overzicht online gezet. In de app-collectie lijst zijn vrijwel alle applicaties te vinden die een smartwatch met Android Wear ondersteunen.

googleplay_android_wear

In deze lijst vinden we onder andere Talon for Twitter, WhatsApp, Facebook Messenger, Google Hangouts, Uber, Pinterest, IFTTT, Airbnb en Google Camera. Maar ook applicaties als Duolingo, Wunderlist, Trello en Runtastic komen we tegen in het overzicht.

Voor bezitters van een Android Wear smartwatch is de app-collectie een handig hulpmiddel om toepassingen te vinden. Maar ook voor nieuwsgierige Android-liefhebbers is het natuurlijk een bezoekje waard. Overigens is de lijst met Android Wear-apps ook te vinden in de Google Play Store op je smartphone.

De lijst met applicaties voor Android Wear in de Play Store kan je hier vinden.

Via Twitter, Smartdroid

Lees ook

Reageer op dit artikel