Honor V30 nu van alle kanten opgedoken: dit is het nieuwe toestel

Honor komt binnenkort met de aankondiging van een nieuwe high-end smartphone. Het toestel waar het om gaat is de Honor V30, ofwel de Honor View 30. De smartphone is nu volledig uitgelekt.

Honor V30 in beeld

Eind deze maand, op 26 november, zal Honor in China haar nieuwe Honor V30 presenteren. Hoewel we deze niet (direct) in ons land terug zullen zien, kan dit wel degelijk interessant zijn. Als we kijken naar zijn voorganger, de Honor View 20, werd deze namelijk enkele maanden eerder aangekondigd in het thuisland onder de naam Honor V20. Daarmee lijkt het vrijwel zeker dat Honor de V30 als View 30 in Europa wil uitbrengen.

De Chinese fabrikant liet de smartphone eerder al zien op een promotieposter, nu zien we de échte renders van de smartphone. We zien de smartphone van alle kanten en kunnen een aantal conclusies trekken. De Honor V30 heeft dunne schermranden en biedt aan de voorkant een dual-camera in een punch-hole. Er is een USB-C aansluiting aan de onderkant, samen met de speaker. Tevens lijkt het toestel over een infraroodsensor te beschikken en zit de vingerafdrukscanner aan de rechterkant van het scherm.

Honor V30 render

We zagen eerder al de achterkant van de Honor, die zien we nu nog een stukje beter. De telefoon krijgt een rechthoekige cameramodule waarbij er ruimte is voor tenminste drie lenzen. Vermoedelijk is er een periscoop-opstelling zoals bij de Huawei P30 Pro en schuilt er ergens nog een vierde sensor. De hoofdcamera zou volgens de berichten 60 megapixel tellen. Verder wordt gesproken over een Kirin 990 processor, samen met een accu die met 40W snel opgeladen kan worden.

De aankondiging voor Europa is nog niet bekend, maar eind november zullen we al een groot deel te horen krijgen van Honor!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel