Honor View 20 livestream: volg de aankondiging hier

Vandaag zal in Parijs de Honor View 20 aangekondigd worden. Het is de nieuwste high-end smartphone van de dochter van Huawei. Je kunt de livestream hier volgen. Ook DroidApp zal hierbij aanwezig zijn.

Honor View 20 livestream

Honor presenteert in de Franse hoofdstad Parijs haar nieuwste paradepaardje. De telefoon die we in Europa, en ook in Nederland zullen gaan zien is de Honor View 20. Hier maakt de fabrikant ook zeker geen geheim van, en we hebben al veel informatie voorbij zien komen over het toestel. In China is de smartphone zelfs al aangekondigd.

Honor View 20

De Honor View 20 is een high-end smartphone met een Kirin 980 procesor. Daarbij valt het 6,4 inch grote Full-HD+ display op, met een camera-opening in de linkerbovenhoek. Daar bevindt zich de 25MP front-camera. Er is een dual-camera, vingerafdrukscanner aan de achterzijde. En deze achterzijde is bijzonder. De glazen achterkant bestaat ui meerdere lagen die het V-beeldmerk van de Honor View 20 uitlicht.

DroidApp zal in Parijs aanwezig zijn bij de aankondiging van de Honor View 20. We zullen je dus uitgebreid op de hoogte houden!

Zelf kijken? Je kunt hier de Honor View 20 aankondiging volgen via de livestream. Deze vind je hieronder. De aankondiging begint om 17:00 uur, de stream een half uur eerder.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel