Honor View 20: dit worden de prijzen voor Europa

De aankondiging van het nieuwe high-end model van Honor, de Honor View 20, staat gepland voor later deze maand. Wel kregen we de smartphone eerder al in China te zien. De prijzen voor Europa van het toestel zijn nu opgedoken.

Honor View 20 prijs in Europa

Honor is terug, en dat zullen we merken ook. De fabrikant bracht eerder de Honor 10 Lite uit; een interessante smartphone voor een erg scherpe prijs. Daarnaast schreven we onze uitgebreide, positieve Honor 8X review, waarbij het merk liet zien waar het goed in is. Op 22 januari zal de Europese aankondiging plaatsvinden van de Honor View 20, het nieuwe high-end model van de fabrikant.

Honor View 20

De officiële introductie van de View 20 is al geweest voor China, maar in Europa moeten we nog even wachten op wat meer details. Er is nu wel wat meer bekend over de Europese release. De telefoon zal in twee varianten op de markt gebracht worden. Hierbij is keuze uit een variant met 6GB RAM en 128GB opslagruimte in de kleur Phantom Blue, of de 8GB+256GB versie in Sapphire Blue of Black.

Honor View 20 prijs

De prijzen in de uitgelekte afbeelding tonen twee prijzen; omdat deze afhankelijk kan zijn van de regio waarin het verkocht wordt. Voor de Honor View 20 met 6GB RAM wordt een prijs gevraagd van 549 of 569 euro. De 8GB-variant kost je 649 of 699 euro. Bij een pre-order zal de telefoon geleverd worden met een gratis Honor Watch. Onbekend is nog wanneer de Honor View 20 in ons land verschijnt. Hier zullen we op 22 januari meer over te weten komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel