‘Kleinere LG G6 gaat LG Q6 heten en krijgt ook langwerpig scherm’

LG is bezig met een kleinere versie van de LG G6. Volgens insider Evan Blass krijgt het toestel de naam LG Q6 mee en zal het toestel geen LG G6 Mini gaan heten. Ook zijn er enkele specificaties bekend van het nieuwere toestel uit de G6-familie.

LG Q6 als kleinere G6?

Het Koreaanse LG bracht enkele maanden geleden haar nieuwe high-end toestel uit; de LG G6. We schreven op DroidApp eerder al de LG G6 review, LG G6 tips en we schreven de grote vergelijking tussen de LG G6, Galaxy S8 en Huawei P10. Met een groter scherm is de LG G6 net zo groot als de LG G4. Een kleinere LG G6 zit er ook aan te komen en gaat volgens Evan Blass (Evleaks) de naam LG Q6 krijgen.

LG Q6

Uit de tot nu toe bekende informatie zou de LG Q6 het modelnummer M700 krijgen en beschikken over een 5,4 inch display met een beeldverhouding van 18:9, waardoor het scherm langwerpiger is. De telefoon zal verder voorzien zijn van 3GB RAM-geheugen maar geen dual-camera meekrijgen. De informatie uit het document heeft het over een 13 megapixel camera. Meer informatie is vooralsnog niet bekend over de LG Q6. Zodra er meer bekend is, houden we je uiteraard op de hoogte. Het is niet bekend of de kleinere G6 ook naar ons land komt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel