LG heeft grote plannen voor uitbreiding LG Pay betaalplatform

LG wil haar eigen betaalplatform LG Pay wereldwijd gaan uitrollen, dat maakte de directeur, Cho Jun-ho van de mobiele divisie van LG bekend. De directeur heeft dat bevestigd tegenover de Korean Herald een Zuid-Koreaanse zakenkrant. LG hoopt met de zet concurrentie aan te gaan met het betaalplatform van Samsung en Android.

LG Pay naar meer markten

Met LG Pay kun je zonder tussenkomst van een betaalpasje betalen in winkels door simpelweg je telefoon bij een betaalterminal te houden. LG Pay werd geïntroduceerd samen met de LG G6 wat samen met de LG G6+ het enige toestel is wat samenwerkt met LG Pay. LG zou dit in het komende jaar willen uitbreiden met ondersteuning voor goedkope en high-end smartphones van het bedrijf.

Ook maakt het bedrijf plannen om LG Pay wereldwijd te gaan introduceren, momenteel werkt de dienst alleen in Zuid-Korea. Samsung doet met haar Samsung Pay platform betere zaken, die dienst is al in 14 landen beschikbaar. Wil LG die achterstand inhalen dan zal het flinke stappen moeten zetten. Of daarmee ook de dienst naar Nederland en België komt is onbekend. Android Pay is sinds enige tijd wel beschikbaar in België, maar nog niet in ons land.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel