Bekijk hier de lancering van Android O en de eclips livestream

Vanavond om 20:40 uur Nederlandse tijd wordt in New York de nieuwste versie van Android officieel onthuld. Tegelijkertijd met de aankondiging van Android O vindt in Amerika een zonsverduistering plaats. Terwijl je wacht op de aankondiging kan je hier ook live meekijken met de eclips.

Livestream aankondiging Android O

Welke naam precies wordt toegekend aan Android 8.0 is nog niet duidelijk, het staat vast dat deze met een O begint. Er waren al verschillende geruchten zoals Orangina, Oreo en recent kwam daar ook nog Octopus bij. Android 8.0 moet voornamelijk de prestaties en het uithoudingsvermogen van Android verbeteren. Maar er zijn ook een aantal nieuwe functies zoals picture in picture en notificatie kanalen.

Vanavond zal de Android-naam definitief bekend gemaakt worden. Daarbij zal Google waarschijnlijk het startschot geven voor de start van de uitrol van Android 8.0 O. Google houdt het evenement samen met de eclipse in Amerika; de totale zonsverduistering.

De livestream start om 20:40 Nederlandse tijd. Je kunt hieronder zowel de Android O livestream als de livestream van de eclips direct bekijken. Uiteraard zal DroidApp je vanavond op de hoogte houden van alle gebeurtenissen.

  • Update 20:55:  Google ervaart momenteel problemen met de livestream. We hebben alle informatie verzameld in ons uitgebreide artikel over Android 8.0 Oreo.

Lees ook

Reageer op dit artikel