Menzis SamenGezond app helpt je gezonder te leven

Zorgverzekeraar Menzis heeft een nieuwe applicatie uitgebracht die je helpt je gezondheid te verbeteren. De SamenGezond app is ook voor niet-klanten beschikbaar. De app helpt je met tips en verschillende berekeningen om gezonder te leven.

Menzis SamenGezond app

In de Play Store is de Menzis SamenGezond app verschenen. Deze applicatie van verzekeraar Menzis helpt je met het verbeteren van je gezondheid. Om je hierbij te helpen wordt dagelijks een berekening gemaakt op basis van drie onderdelen. Namelijk je lichamelijke conditie, je mentale gesteldheid en dagelijkse keuzes die je maakt omtrent je voeding en beweging. Vervolgens rolt hier een score uit waarmee je eventueel aan de slag kunt.

Op het startscherm van de SamenGezond app zie je de fitscore en tevens het aantal gelopen stappen met de afstand, het aantal calorieën dat je verbrandt hebt en de tijd die je geslapen hebt. In de app vind je ook een digitale coach die je adviezen kan geven omtrent de onderdelen in de app. Deze moet het ook stimuleren om gezonde keuzes te maken.

Je kunt direct in de Menzis SamenGezond applicatie een activiteit starten zoals een rondje wandelen. Punten die je verdient met je voortgang kun je bijvoorbeeld inleveren voor producten, kortingen, uitjes of een donatie aan een goed doel. Tevens kun je een uitdaging starten met je vrienden of meedoen aan een uitdaging.

De Menzis SamenGezond app is ook voor niet-klanten beschikbaar. Je kunt de Android-app gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees ook:

SamenGezond
SamenGezond
Ontwikkelaar: Menzis
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel