Motorola houdt op 30 augustus persconferentie in Berlijn

Op donderdag 30 augustus zal Lenovo-Motorola een persconferentie houden. Er worden nieuwe producten aangekondigd door de fabrikant, maar wat kunnen we precies verwachten van de fabrikant?

Motorola aankondiging op 30 augustus

Zo rond de IFA staat er weer veel te gebeuren. Zo ook bij Lenovo en Motorola. De fabrikant zal op donderdag 30 augustus een persconferentie houden waarbij de verwachting is dat er nieuwe producten aangekondigd worden. Aangezien de twee merken samen genoemd worden, wordt ook verwacht dat Lenovo bijvoorbeeld laptops en andere producten presenteert, verwacht dus niet alleen maar smartphones.

Motorola 30 augustus 2018

Wat we precies kunnen verwachten is nog een beetje onduidelijk. De kans bestaat dat we eindelijk de Motorola One Power en Motorola One te zien krijgen. Deze twee toestellen doken al meerdere malen op. Echter is het onzeker of de toestellen ook daadwerkelijk naar Europa komen. Een andere mogelijkheid die bestaat, is dat de erg stijlvolle Moto P30 naar Europa komt, of dat de release van de Moto Z3 officieel wordt voor ons land.

Het is nog even gissen wat we precies kunnen verwachten. Het ligt in ieder geval voor de hand dat we ook nieuws over Motorola te horen krijgen, zo blijkt uit informatie van onze bronnen. De aankondiging is donderdag 30 augustus om 20:30 uur. De persconferentie zal via een livestream te volgen zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel