‘Nieuwe Samsung Galaxy A (2020)-serie komt op 12 december’

Samsung zou nog dit jaar de nieuwe Galaxy A-serie voor 2020 aan willen kondigen. Over verschillende modellen zijn al de nodige geruchten verschenen en binnen twee weken zou de lancering moeten plaatsvinden.

Galaxy A-serie voor 2020

Op 12 december moet het gaan gebeuren, dan zal Samsung de nieuwe Galaxy A-serie voor 2020 presenteren. De Vietnamese tak van Samsung laat deze datum doorschemeren in een video. Hoewel het voor de introductie voor Vietnam lijkt te gaan, is de kans aannemelijk dat we deze toestellen ook in Europa gaan zijn. Het kan wel zijn dat Samsung voor ons continent een andere datum in gedachten heeft.

In de afgelopen tijd is er over verschillende nieuwe smartphones al het nodige nieuws rondgegaan. Denk aan de Galaxy A51 renders en de renders van de Galaxy A71. Samsung zou volgens de berichten ook andere modellen willen laten zien zoals de Galaxy A31 en dan wellicht ook de Galaxy A41. De toestellen worden geplaatst in een brede prijsklasse. Zo zien we ook bij de huidige A-serie. De goedkoopste smartphone is de Galaxy A10, de duurste is de Galaxy A80.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel