Nieuws en Weer v2.3 uitgebracht: gepersonaliseerd nieuws (+ APK)

Google heeft de app Nieuws en Weer geüpdatet naar versie 2.3. Google Nieuws en Weer geeft nu de mogelijkheid om notificaties te krijgen bij belangrijk nieuws. Daarbij zijn er meer opties bijgekomen.

Google Nieuws en Weer

Google Nieuws en Weer

Google heeft tijdens update wednesday de applicatie Nieuws en Weer bijgewerkt naar versie 2.3. Met de komst van de update zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd aan de nieuws-app. Google Nieuws en Weer laat nu gepersonaliseerd nieuws zien, waarbij je kan aangeven of je geïnteresseerd bent in een bepaald onderwerp.

Google Nieuws en Weer

Voortaan kan je ook op de hoogte gehouden worden van nieuws, wat volgens Google voor jou belangrijk is. Wanneer je de nieuwe versie van Google Nieuws en Weer voor de eerste keer opent, krijg je de melding te zien dat de notificaties ingeschakeld kunnen worden. De tijd zal het leren wat Google precies als ‘belangrijk’ aanmerkt om daarvan een notificatie te sturen.

Google Nieuws en Weer

Het menu met instellingen is ook nieuw in de applicatie. Je kan er de secties, edities en notificaties beheren. Tevens kan je er diverse instellingen voor de weersinformatie aanpassen.

Google Nieuws en Weer 2.3 wordt vanaf nu uitgerold in de Google Play Store. Kan of wil je niet wachten op de nieuwe versie? Download dan hier de Google Nieuws en Weer 2.3 APK.

Google Nieuws en Weer
Google Nieuws en Weer
Ontwikkelaar: Google LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel