Nokia 8 ontvangt beveiligingsupdate van april 2018

HMD Global heeft het er deze week maar druk mee; updates uitrollen voor Nokia-toestellen. Waar de updates voor de Nokia 3 en 7+ gisteren werden uitgebracht, is het nu de beurt aan de Nokia 8 die de security-patch van april krijgt.

Nokia 8: beveiligingsupdate april 2018

Als er een merk is die veel aandacht besteed aan updates, dan is het Nokia wel. Gisteren verscheen Android 8.0 Oreo voor de Nokia 3 en werd de Nokia 7+ voorzien van Android 8.1 Oreo. De Nokia 8 draait inmiddels al op Android 8.1 Oreo en nu staat er een nieuwe update klaar voor de high-end smartphone van HMD Global.

Nokia 8 beveiligingsupdate april 2018

DroidApp-lezers Hans en Richard laten ons weten dat voor de Nokia 8 is begonnen met de uitrol van beveiligingsupdate april 2018. Deze update heeft een grootte van 77,8 MB en bevat een groot aantal patches tegen kwetsbaarheden die zijn gevonden door Google.

Wanneer de update voor jouw toestel beschikbaar is, ontvang je hiervan een melding op je telefoon. Het kan even duren voordat de update bij iedereen beschikbaar is. Je kunt eventueel bij Instellingen > Software-update handmatig controleren of de update beschikbaar is voor je Nokia 8.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel