Nokia livestream: volg de aankondiging tijdens MWC 2018

HMD Global houdt vanmiddag haar persconferentie tijdens het Mobile World Congress. We zullen hier verschillende nieuwe Nokia-smartphones zien. Je kunt het middels de Nokia livestream live volgen.

Nokia MWC 2018 livestream

Vanmiddag zullen we nieuwe Nokia toestellen gaan zien. De van oorsprong Finse fabrikant zal hier haar nieuwe lijn presenteren en volgens een eerder bericht zal Nokia flink uitpakken. Toch is nog niet alles uitgelekt, zo is de verwachting.

Vorig jaar was het de comeback van de fabrikant. De verwachting is dat Nokia het succesverhaal wil voortzetten. We schatten de kans groot dat we in ieder geval de Nokia 6 (2018) gaan zien, die eerder al voor China werd gepresenteerd. Ook gaan er berichten over de Nokia 7+ en de Nokia 1 met Android Go. Mogelijk ook een nieuwe high-end smartphone.

De persconferentie is vandaag, zondag 25 februari 2018, om 16:00 uur. Je kunt de livestream hieronder direct bekijken. Uiteraard zal DroidApp je helemaal bijpraten met de nieuwe updates rondom Nokia. Wij zijn erg benieuwd!

Update 17:15 uur: Nokia heeft zojuist vijf smartphones aangekondigd. We praten je uitgebreid bij in het artikel over nieuwe Nokia smartphones en het stukje nostalgie dat terugkomt; de Nokia 8110 4G.

Lees ook

Reageer op dit artikel