OnePlus Nord N10 krijgt alweer nieuwe update: OxygenOS 11.0.1

Vorige maand was daar na lang wachten de grote Android 11 update voor de OnePlus Nord N10. De smartphone van de Chinese fabrikant krijgt nu een nieuwe update; OxygenOS 11.0.1.

OxygenOS 11.0.1 voor Nord N10

Gebruikers van de OnePlus Nord N10 kunnen een nieuwe update binnenhalen voor hun toestel. De fabrikant heeft OxygenOS 11.0.1 klaargezet voor de OnePlus Nord N10. De smartphone maakt deel uit van de Nord-serie en werd vorige maand voorzien van de Android 11 update. Verwacht geen enorme update, maar wel een update die enkele verbeteringen brengt.

OnePlus Nord N10 vingerafdrukscanner

Deze verbeteringen zien we terug bij systeemverbeteringen. Er zijn ook netwerkverbeteringen doorgevoerd. Dit heeft betrekking op verbeterde internetconnectie en het optimaliseren van het WiFi-signaal. Tot slot heeft OnePlus de beveiligingsupdate van augustus toegevoegd.

De changelog van de update hebben we hieronder voor je neergezet. Wanneer je de update kunt downloaden, krijg je hier een notificatie van. Het kan even duren totdat iedereen de update binnen ziet komen; gezien OnePlus updates gefaseerd uitrolt.

Changelog

  • System
    • Improved system performance
    • Updated Android security patch to 2021.08
  • Network
    • Improved internet connection and optimize Wi-Fi signal
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel