OnePlus Nord ontvangt OxygenOS 11.1.5.5 update

Dat OnePlus inmiddels de tweede generatie van de Nord-serie heeft uitgebracht, weerhoudt het merk er niet van om nog steeds aandacht te besteden aan de OnePlus Nord van 2020. Er staat nu een update klaar voor de smartphone; OxygenOS 11.1.5.5.

OnePlus Nord krijgt OxygenOS 11.1.5.5

Een nieuwe update wordt uitgerold naar de OnePlus Nord (review). De smartphone, die vorig jaar werd uitgebracht, wordt geüpdatet naar OxygenOS 11.1.5.5, zo laat Jarno aan DroidApp weten. De changelog van deze update komt overeen met de update die weerder voor de 8 en 9 zagen. Dit betekent dat de telefoon uitbreidingen krijgt voor het Ambient Display, waarbij je ook kunt kiezen voor Bitmoji avatars op het scherm. Verder zien we beveiligingsupdate augustus 2021.

OnePlus Nord Alert-slider

De changelog van de update hebben we hieronder voor je neergezet. Houd er rekening mee dat OnePlus updates doorgaans gefaseerd uitrolt. Dit betekent dat het even kan duren totdat iedereen de nieuwe update binnenkrijgt op de OnePlus Nord.

Changelog:

  • System
    • Updated Android security patch to 2021.08
    • Improved system stability
  • Ambient Display
    • Newly added the screenshot feature for AOD
    • Newly added Bitmoji AOD, co-designed with Snapchat, which will liven up the ambient display with your personal Bitmoji avatar. Your avatar will update throughout the day based on your activity and things happening around you ( Path: Settings – Customization – Clock on ambient display – Bitmoji )
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 379,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel