Opnieuw grote problemen Galaxy Note7: vervangende toestellen vol fouten

Samsung is in de eerste landen begonnen met het omruilen van de Samsung Galaxy Note7. Dit vanwege incidenten waarbij de Note7 uit het nieuws kon exploderen. Echter blijken ook de nieuwe, vervangende toestellen vol problemen te zitten.

Problemen Galaxy Note7

Het houdt de tech-media en vooral Samsung al wekenlang bezig; de Samsung Galaxy Note7. Het toestel is wereldwijd teruggeroepen vanwege mogelijk ontploffingsgevaar. Er zijn tientallen incidenten bekend met het toestel. De terugroepactie is in volle gang en in Zuid-Korea is Samsung begonnen met het omruilen van de getroffen exemplaren. Later volgen andere landen.

Nieuwe problemen

Nu komen de eerste berichten uit Zuid-Korea van gebruikers die een vervangend toestel hebben gekregen. Ook deze Galaxy Note7 zou last hebben van verschillende problemen. Gebruikers maken melding van oververhitting van het toestel en ook zou de batterij van het toestel snel capaciteit verliezen.

Samsung Galaxy Note7

Onderzoek

Samsung laat weten dat deze berichten inderdaad binnen zijn gekomen. Niet bekend is hoeveel gevallen er gemeld zijn. Volgens Samsung gaat het om gevallen die op zichzelf staan. Dergelijke problemen kunnen bij iedere fabrikant met massaproductie voorkomen, zo meldt de fabrikant. Wel heeft Samsung een onderzoek gestart naar de nieuwe problemen.

Naar Europa

Gisteren schreven we al dat het doel van de Koreaanse fabrikant is, dat de Note7 rond eind november in Europa verkrijgbaar moet zijn. Degenen die een pre-order hebben geplaatst, kunnen zover nu bekend is het toestel vanaf 10 oktober verwachten. Laten we hopen dat er niet nog meer problemen aan het licht komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel