Pixel 3a en 3a XL laten zich zien in renders

Naar verwachting kunnen we op 7 mei de nieuwe Pixel 3a-serie verwachten. Deze smartphones zijn nu opnieuw in beeld gebracht, waardoor we een beter beeld krijgen van de toestellen.

Pixel 3a en 3a XL renders

Er zijn renders verschenen van twee nieuwe Pixel-toestellen die we binnenkort kunnen verwachten. Google zal naar verwachting de twee devices aankondigen tijdens Google I/O. Dit zal plaatsvinden op 7 mei 2019. Hier zullen we dan ook nieuwe diensten en mogelijk producten gaan zien die Google voor ons in petto heeft. De datum 7 mei wordt ook op de foto’s van het toestel bevestigd, dus het lijkt 1+1=2.

Als eerst is er de Pixel 3a. Deze zou een 5,6 inch scherm krijgen met een resolutie van 2220 x 1080 pixels en 18.5:9 beeldverhouding. De Pixel 3a XL is een kleine slag groter met een 6,0 inch scherm. De resolutie van dit scherm is 2160 x 1080 pixels met een 18:9 beeldverhouding. Beide smartphones worden op de markt gebracht met Android 9 Pie en natuurlijk ben je lange tijd gegarandeerd van updates.

Pixel 3a renders

De twee smartphones zullen naar verwachting uitgerust worden met een werkgeheugen van 4GB en een opslagruimte van 64GB. De accucapaciteit van de 3a zou uitkomen op 3000 mAh en bij de 3a XL op 3430 mAh. Google zou Qualcomm processoren gebruiken; een Snapdragon 670 voor de 3a, een Snapdragon 710 voor de 3a XL. Ze hebben vrij dikke bezels en een 8 megapixel front-camera.

Google voorziet de 3a en 3a XL van een 12.2 megapixel camera, welke gelijk is aan die van de Pixel 3-modellen. Verschillende functies van de grotere Pixel-modellen zullen hun weg naar de meer betaalbare devices gaan vinden. Dit zal bijvoorbeeld ook Active Edge zijn; de aanraakgevoelige randen. Prijzen zijn nog niet bekend. Daarbij is nog maar zeer de vraag of we de telefoons ook in Nederland en België gaan zien. De Pixel 3-lijn is officieel niet verkrijgbaar in ons land.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel