Samsung rolt beveiligingsupdate juli 2018 uit voor Galaxy S7 en S7 Edge

De Samsung Galaxy S7 en S7 Edge gaan alweer een tijdje mee. Dat weerhoudt Samsung er niet van om de toestellen nog steeds van een update te voorzien. De twee toestellen worden vanaf nu bijgewerkt met de security-patch van juli 2018.

Beveiligingsupdate juli voor Galaxy S7

Voor de bezitters van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge is er goed nieuws te melden. Alle twee de devices worden vanaf nu in Nederland bijgewerkt met de beveiligingsupdate van juli 2018. Deze update dicht enkele tientallen kwetsbaarheden in het Android-besturingssysteem. Ook deze keer is de update ook voorzien van patches die door Samsung zijn toegevoegd.

Samsung Galaxy S7 beveiligingsupdate juli 2018

Volgens de changelog van de update voor de S7 worden ook diverse verbeteringen in de stabiliteit en prestaties doorgevoerd. Wat deze precies inhouden, wordt niet verder omschreven. De update wordt OTA uitgerold, dus zodra deze beschikbaar is ontvang je hiervan een melding op je toestel. De grootte van de update komt uit rond de 335MB. Goed om te weten is dat de update als eerst voor de S7 uitgerold wordt, daarna voor de S7 Edge.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel