Samsung voegt extra patches toe aan beveiligingsupdate augustus

Google gaf begin deze week de nieuwe security-patch voor Android vrij. Fabrikanten kunnen nu hiermee aan de slag en Samsung heeft nog een aantal patches aan de update toegevoegd.

Samsung patches voor augustus

Voor Android wordt iedere maand opnieuw een update uitgebracht die de beveiliging van Android-apparaten verbetert. Ook afgelopen week is dat het geval geweest, toen Google beveiligingsupdate augustus 2019 vrijgaf voor Android. Hieruit bleek dat er 26 patches waren doorgevoerd.

Fabrikanten vullen deze update doorgaans zelf ook nog aan met patches en verbeteringen. Samsung heeft bekend gemaakt welke patches het ook toevoegt aan de augustus-patch. Zo weet je direct welke verbeteringen en veranderingen ervoor zijn doorgevoerd. Bij Samsung gaat het om specifieke oplossingen die alleen bedoeld zijn voor haar toestellen.

Samsung Galaxy S9 AMOLED

Samsung heeft met de beveiligingsupdate van augustus in totaal 20 extra lekken gedicht. Hierbij zitten ook een aantal patches voor niet-Nederlandse toestellen, maar die bedoeld zijn voor India en China. Er is onder andere in de galerij-app een kwetsbaarheid gevonden en in de Veilige Map op je Galaxy-smartphone. Tevens is er een fix beschikbaar voor toestellen met de Exynos 9810 SoC, zoals de Galaxy S9 en S9+.

In de komende weken zal Samsung voor verschillende toestellen de update beschikbaar stellen. Zodra dit het geval is, zul je hiervan een notificatie krijgen op je smartphone. We horen het graag van je als je de update hebt ontvangen!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 626,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 632,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 399,00 euro
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel