Samsung Galaxy A51 update: juni-patch en nieuwe camera-functies; ook update Moto G8 Plus

Voor de Samsung Galaxy A51 wordt niet zo braaf elke maand een update uitgerold zoals bij zijn voorganger, de A50. Desondanks staat nu wel de nieuwe juni-patch klaar, samen met een hoop verbeteringen.

Galaxy A51 krijgt juni-patch

Samsung heeft in Nederland een nieuwe update klaargezet voor de Samsung Galaxy A51. De dit jaar uitgebrachte smartphone uit het middensegment ontvangt de beveiligingsupdate van juni 2020. Maar dat is niet het enige, zo blijkt uit de melding die DroidApp-lezer Armin ons heeft gestuurd.

Galaxy A51 juni 2020 update

De changelog van de update meldt dat er nieuwe functies beschikbaar zijn voor de camera. Gebruikers met de Galaxy A51 kunnen vanaf nu gebruik maken van de opties; ‘enkele opname’, mijn filters en Hyperlapse nacht. Verder is de algehele stabiliteit van functies verbeterd.

De update voor de Samsung Galaxy A51 kan gedownload worden via het toestel. Als deze beschikbaar is, krijg je hier een melding van op je smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 451,00 euro

Moto G8 Plus

Voor de Motorola Moto G8 Plus wordt ook een nieuwe update uitgerold. Andries laat aan DroidApp weten dat zijn smartphone de beveiligingsupdate van juni heeft mogen ontvangen. Zover bekend voert deze update geen andere veranderingen door.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel