Nieuwe Samsung Galaxy Buds+ nu alvast in de aanbieding voor €139,95

Samsung presenteerde van de week de nieuwe in-ear headset; de Samsung Galaxy Buds+. Je kunt deze nu alvast voor een paar tientjes minder bestellen.

Galaxy Buds+ met korting

Naast de Galaxy S20-serie en de Galaxy Z Flip, presenteerde Samsung in de afgelopen week ook de nieuwe Samsung Galaxy Buds+, een nieuwe set wireless headset vol met verbeteringen. Deze werken niet alleen met Samsung, maar ook met andere merken smartphones en zelfs met de Apple iPhone.

In vergelijking met de huidige Galaxy Buds, kun je nu veel langer genieten van je favoriete muziek. Zo heb je voldoende accuduur om 11 uur lang muziek te luisteren. De oplaadcasette verdubbelt dit naar 22 uur. Met drie minuten laden heb je weer een uur luisterplezier.

Samsung Galaxy Buds+

Aanbieding

Samsung heeft de Buds+ verder voorzien van meer microfoons waarmee de gesprekskwaliteit beter wordt. Daarnaast is de geluidskwaliteit beter dankzij de toevoeging van twee dynamische speakers en open je met een tik op de headset direct Spotify. De adviesprijs ligt op 169,99 euro, maar alleen vandaag kun je hem bij iBood bestellen voor 139,95 euro. Hier komt 5,95 euro verzendkosten bij. Een leuk voordeeltje!

Tip
Kelly
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel