Samsung Galaxy Note 10: gelekt in drie kleuren op nieuwe foto’s

Het zal geen geheim meer zijn dat Samsung op 7 augustus de Galaxy Note 10 gaat presenteren. Er zijn in de afgelopen tijd aardig wat berichten naar buiten gekomen over de smartphone, en ook nu is dat het geval. We zien nieuwe foto’s van het vlaggenschip, in alle kleuren.

Note 10 in drie kleuren

Op 7 augustus 2019 is er een nieuwe editie van ‘Samsung Unpacked’. Hierbij toont Samsung haar nieuwe product of producten aan het publiek middels een persconferentie. In de afgelopen week werd de Samsung Galaxy Tab S6 al aangekondigd, maar volgende week zal het portfolio uitgebreid worden met de Galaxy Note 10.

Leaker Evan Blass heeft weer van zich laten horen en deelt zes verschillende foto’s van de nieuwe Galaxy Note 10 en de Note 10+. Hierbij zien we bovenaan het Plus-model, beneden het standaard-model. Dit verschil is te zien aan de camera-opstelling. Duidelijk is dat Samsung de twee modellen uit de Note 10-serie uit wil brengen in drie kleuren; zwart, wit en een gradiënt kleur die overloopt van blauw-paars-wit.

Samsung Galaxy Note 10 kleuren

Nog even terugkomend op de camera-setup; de Note 10+ zal een ToF sensor krijgen voor het beter vastleggen van diepte. Wat verder opvalt is dat er gekozen is voor een verticale opstelling, in plaats van de tot nu toe gebruikte horizontale opstelling. Aan de voorzijde zien we een kleine cirkelvomrige opening voor de front-camera. Ook de S Pen zal weer aanwezig zijn bij beide modellen, die waarschijnlijk verder verbeterd zal zijn.

Op 7 augustus krijgen we alle details te horen, dan zal Samsung de nieuwe smartphone presenteren.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 404,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel