Samsung Galaxy Note 8: Android 8.0 Oreo update in Nederland beschikbaar

Gebruikers van de Samsung Galaxy Note 8 moesten er even op wachten, maar de update naar Android 8.0 Oreo is beschikbaar. In verschillende landen werd de update in de afgelopen tijd al verspreid, en nu is de update in Nederland voor het toestel beschikbaar.

Galaxy Note 8: Android 8.0 Oreo

Voor de Samsung Galaxy Note 8 rolt de Koreaanse fabrikant in ons land de update uit naar Android 8.0 Oreo. De Note 8 werd vanuit de fabriek geleverd met Android 7.1 Nougat, samen met Samsung Experience 8, de laag die door Samsung over Android is gelegd.

Samsung Galaxy Note 8 Android 8.0 Oreo

De update naar Android 8.0 Oreo brengt niet alleen de nieuwe Android-features zoals Notification dots, notificatiekanalen, Picture-in-Picture, verbeterde automatisch aanvullen en meer, maar ook het nieuwe Samsung Experience 9.0. In deze nieuwe skin zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd. Het Always On Display is uitgebreid met nieuwe features en gebruikers kunnen Edge Lightning instellingen aanpassen.

Samsung voorziet de update ook van beveiligingsupdate maart 2018. Los van de patches die Google hierin heeft doorgevoerd, heeft Samsung ook een aantal optimalisaties toegevoegd. Ben je benieuwd naar het toestel, dan vind je alle nuttige informatie ook in onze Samsung Galaxy Note 8 review.

De update werd in de afgelopen weken al bijvoorbeeld in Frankrijk uitgerold. De update is nu beschikbaar in Nederland en België en je krijgt een melding zodra de update beschikbaar is. Je kunt eventueel handmatig controleren via Instellingen > Software-update > Updates handmatig downloaden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel