Samsung geeft Galaxy Note 8 april-patch; Galaxy A50 beveiligingsupdate maart

Samsung heeft voor twee modellen een nieuwe update klaarstaan, Voor zowel de Samsung Galaxy A50 als de Galaxy Note 8 staan er nieuwe beveiligingsupdates klaar voor de Nederlandse gebruikers.

Beveiligingsupdate voor Galaxy A50 en Note 8

Gebruikers van de Samsung Galaxy Note 8 en Galaxy A50 kunnen vanaf nu een update voor hun smartphone verwachten. Allebei de devices draaien vandaag de dag op Android 9 Pie, maar deze update verbetert meer aan de beveiliging van de twee smartphones.

Waar de Samsung Galaxy A50 eerder werd geleverd met de patch van februari, wordt nu de update van maart verspreid. Als we kijken naar de changelog van de update, worden ook verbeteringen doorgevoerd voor de prestaties van de vingerafdrukscanner. Ook is naar eigen zeggen de ‘algehele stabiliteit van functies verbeterd’. Het is niet duidelijk wat dit inhoudt.

Samsung galaxy Note 8 beveiligingsupdate april 2019

DroidApp-lezer Hans laat ons weten dat de beveiligingsupdate van april 2019 uitgerold wordt voor de Samsung Galaxy Note 8. Deze  update bevat zover bekend geen andere aanpassingen. Al is het nooit uitgesloten dat er verbeteringen zijn voor de prestaties en bugfixes.

De updates worden vanaf nu uitgerold voor de twee smartphones. Je krijgt een melding op je toestel zodra deze updates beschikbaar zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 372,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel