Samsung Galaxy Note 8 ontvangt de beveiligingsupdate van november

Samsung rolt in Nederland een nieuwe update uit voor de Samsung Galaxy Note 8. Het uitgebreide toestel wordt bijgewerkt met de beveiligingsupdate van november 2018.

Galaxy Note 8: update van november

Voor verschillende (Samsung-) toestellen werd in de afgelopen tijd de beveiligingsupdate van november 2018 uitgerold. Deze update is vanaf nu voor nog een toestel van Samsung beschikbaar. De bezitters van de Samsung Galaxy Note 8 kunnen de update vanaf nu op hun toestel verwachten, zo meldt Henk ons.

Beveiligingsupdate november Galaxy Note 8

De update is een grote, want hij is maar liefst 741,14MB groot. Hoewel de changelog over de update niet rept over andere aanpassingen, is het de verwachting dat er ook enkele optimalisaties en bugfixes zijn doorgevoerd met de november-patch. Hierbij zitten ook een aantal patches vanuit Samsung zelf. Alles wat nieuw is in deze beveiligingsupdate, lees je in het artikel over beveiligingsupdate november 2018.

Wanneer de update voor jouw device beschikbaar is, krijg je hiervan een melding op je telefoon. Je kunt eventueel bij instellingen ook handmatig controleren of er een update beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel