Samsung Galaxy S5 Mini ontvangt Android 6.0.1 Marshmallow in Nederland

Samsung is begonnen met het uitrollen van een nieuwe update voor de Galaxy S5 Mini. Het gaat om de update naar Android 6.0.1 Marshmallow. De komst van de update is opvallend. De S5 Mini werd bijna drie jaar geleden uitgebracht en nu is het moment dat voor de Galaxy S5 Mini Android 6.0 Marshmallow wordt uitgerold.

Android 6.0 voor Galaxy S5 Mini

Bezitters van de Samsung Galaxy S5 Mini kunnen de update naar Android Marshmallow downloaden. De update wordt vanaf nu uitgerold en dat is goed nieuws. Het duurde namelijk vrij lang voordat de update naar Marshmallow voor de smartphone uit 2014 werd uitgerold.

Galaxy S5 Mini Android 6.0 Marshmallow

De update zal ook in Nederland uitgerold worden voor de Samsung Galaxy S5 Mini en heeft versienummer G800FXXU1CQA1. Mocht je willen weten of de update beschikbaar is voor jouw toestel, ga dan naar Instellingen > over het toestel > software-update > nu bijwerken. We raden je aan de update via WiFi te downloaden/

Marshmallow brengt verschillende verbeteringen. Denk aan een verbeterd uithoudingsvermogen dankzij Doze, sneller content delen dankzij Direct Share en nog veel meer. Opvallend is dat de update in oktober al verscheen, maar nu pas breder beschikbaar is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel