Samsung Galaxy S7 (Edge) krijgt beveiligingsupdate december 2016

Wie een Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge in het bezit heeft kan vanaf nu een update verwachten. Deze update zorgt ervoor dat je smartphone goed is beveiligd tegen bekende beveiligingsproblemen. De beveiligingsupdate december wordt namelijk vanaf nu uitgerold in Nederland.

Galaxy S7: beveiligingsupdate december

Samsung werkt aan een grote update naar Android 7 Nougat, maar voordat het zover is zorgt Samsung ook voor beveiligingsupdates. De update heeft als versienummer G930FXXU1BPLB en G935FXXU1BPLB meegekregen. Met de update wordt het beveiligingsniveau naar 1 december 2016 geüpdatet.

Samsung Galaxy S7 Beveiligingsupdate december

Eerder werd de update al uitgebracht voor de Nexus en Pixel devices van Google. De patch die nu naar de S7 en S7 Edge wordt uitgerold bevat oplossingen voor 13 beveiligingsproblemen in Android. Gebruikers worden aangeraden om deze updates ook te installeren. In totaal dicht beveiligingsupdate december 43 lekken die in Android gevonden zijn.

Update in Nederland

De patch wordt verstuurd middels een over-the-air update. Dit betekent dat je vanzelf een melding krijgt op je Galaxy-toestel. De update is nu in Nederland beschikbaar voor de unbranded toestellen. De toestellen met Vodafone en T-Mobile branding zullen naar verwachting in de komende dagen de update ook krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel