Samsung Galaxy S7 Edge in glanzend zwart opgedoken; Glossy Black

Samsung is bezig met een nieuwe kleur van de Samsung Galaxy S7 Edge. Zagen we eerder al de Blue Coral kleur van de smartphone, is het nu de beurt aan de ‘Glossy Black’. Deze glanzend zwarte kleur zullen we mogelijk in de toekomst gaan zien in de winkels. Nu hebben we in ieder geval de foto’s.

Samsung Galaxy S7 Edge Glossy Black

We kunnen weer een nieuwe kleur verwachten van de Samsung Galaxy S7 (Edge). Begin 2017 zal de Galaxy S7 Edge Blue Coral uitkomen in Nederland, zo werd eerder bekend. Maar er komt nog een nieuwe kleur uit van het toestel; Glossy Black. Deze kleur kenmerkt zich door glanzend zwart. Volgens de bron zou het toestel 128GB aan opslagruimte bieden. Het is niet bekend of de kleur ook voor de S7 beschikbaar komt. De koraalblauwe zal ook zover bekend alleen bij de S7 Edge te kiezen zijn.

De kans bestaat dat het toestel internationaal beschikbaar zal komen, maar dat is niet bekend gemaakt. Samsung heeft de glanzend zwarte kleur nog niet officieel aangekondigd. Van de S7 Edge kunnen we in Nederland kiezen uit de kleuren wit, zwart, goud, roze en zilver. Binnenkort komt daar dus koraalblauw bij. Wat vind jij van de Glossy Black versie?

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel