Samsung brengt Galaxy S9 Experience-app uit voor Android

Wil je de Galaxy S9-ervaring nog beter beleven? Naast de eerder verschenen wallpapers kun je nu in de Play Store ook een nieuwe Samsung Galaxy S9 Experience app vinden waarmee je kennis kunt maken met het toestel.

Galaxy S9 Experience app

De Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ worden deze week uitgeleverd aan degenen die een pre-order hebben geplaatst. Anders moet je nog even een weekje langer wachten. De smartphone zit vol met mogelijkheden en deze mogelijkheden heeft Samsung nu mooi gebundeld in een nieuwe app; Samsung Experience app.

Met de applicatie krijg je toegang tot de mogelijkheden die de Galaxy S9 en S9+ te bieden hebben. Hierbij kun je denken aan AR Emoji, de Super Slow Motion functie, camera-opties en andere onderdelen van de Galaxy S9. Tevens vind je wat informatie over de Galaxy S9 accessoires zoals hoesjes en dergelijke.

Samsung Galaxy S9 Experience app

De applicatie met de demo-content voor de Galaxy S9-serie is niet alleen voor Samsung toestellen beschikbaar, maar voor in principe alle Android-devices met Android 6.0 Marshmallow en hoger. De app kun je downloaden via onderstaande button. Goed om te weten is dat het natuurlijk alleen maar voordelen laat zien. De app is immers door Samsung zelf uitgebracht :-).

Mocht je meer informatie willen over de Galaxy S9, raadpleeg dan onze Galaxy S8 – S9 vergelijking en alle informatie op de toestelpagina’s, die je kunt bereiken via onderstaande buttons.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel