Samsung Galaxy Watch 5 kan sneller opladen

Het opladen van de Samsung Galaxy Watch 5 moet een stuk sneller verlopen dan bij voorgaande modellen. Dit blijkt uit nieuwe informatie die is uitgelekt. Dit zal gebeuren met een 10W lader. Op 10 augustus worden de nieuwe producten van Samsung aangekondigd.

Galaxy Watch 5 kan sneller laden

Samsung leverde bij de Galaxy Watch 4 een 5W lader bij. Via deze zogenoemde cradle kan het horloge opgeladen worden door deze op de plaat te leggen. Het nieuwe model, de Galaxy Watch 5 zal op de markt komen met een 10W lader, zo wordt duidelijk uit nieuwe geruchten. Dit betekent dat de smartwatch sneller kan opladen. Als de berichten kloppen, dan kan in 30 minuten tijd de smartwatch voor 45 procent opladen.

Op 10 augustus zal Samsung de nieuwe Galaxy Watch 5 presenteren. De berichten hebben het over twee modellen; de Galaxy Watch 5 en de Watch 5 Pro. Beide horloges zullen voorzien zijn van Wear OS met de nieuwe skinversie van One UI Watch. Op die datum zal Samsung ook de Galaxy Z Fold 4 en Flip 4 aankondigen. Daarnaast zou Samsung nieuwe Galaxy Buds willen presenteren.

Galaxy Watch 5 fast charging

Lees ook

Reageer op dit artikel