Samsung begint uitrol beveiligingsupdate oktober voor Galaxy S8(+)

Voor de Samsung Galaxy S8 en S8+ is de Koreaanse fabrikant begonnen met het uitrollen van een nieuwe update. De smartphone wordt helaas nog niet direct voorzien van Pie, maar wel van de security-patch van oktober 2018.

Beveiligingsupdate oktober voor Galaxy S8

Samsung rolt in Nederland een nieuwe update uit voor de Samsung Galaxy S8 (en S8+). Beide telefoons worden bijgewerkt met een nieuwe security-patch. Begin deze maand bracht Google beveiligingsupdate oktober 2018 uit voor Android, die nu voor de S8 beschikbaar is gesteld door Samsung. Samsung voegt daarbij ook nog enkele verbeteringen toe om de update helemaal af te maken.

Galaxy S8 beveiligingsupdate oktober 2018

DroidApp-lezer Sergio laat ons weten dat hij de update binnen heeft gekregen op zijn telefoon. De update heeft een flinke omvang van 554,10 MB en kan OTA, dus via het toestel, binnengehaald worden. Zover bekend worden er verder geen andere verbeteringen of veranderingen doorgevoerd.

De update naar Android 9 Pie voor de Galaxy S8-serie zal pas ergens begin volgend jaar verschijnen, zo werd eerder duidelijk. Op dit moment draait de S8 van Samsung op Android Oreo.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel