Samsung verwacht geen leveringsproblemen met Galaxy S8: grote voorraad voorbereid

Tegenover een Koreaanse krant heeft het hoofd van Samsung’s mobiele divisie, Koh Dong-jin gezegd dat het geen problemen verwacht met de levering van de Galaxy S8 smartphone. Bij eerdere smartphones van de fabrikant waren er wel leveringsproblemen door de grote vraag. Nu wordt daar op ingespeeld.

Initieel 20 miljoen telefoons

Vorige week werd de Samsung Galaxy S8 samen met de grotere Galaxy S8+ aangekondigd in New York. Inmiddels is de pre-order periode gestart, ook in Nederland. Het lijkt er op dat Samsung deze keer wel aan de vraag kan voldoen. Initieel zou Samsung 20 miljoen Galaxy S8 toestellen hebben gemaakt, zo schatte Koh Dong-jin.

Samsung Galaxy S8 levering

“We hebben de initiële voorraad van de S8 verdubbeld ten opzichte van de S7.” zo liet Koh weten tijdens een persbriefing. Analisten schatten in dat er dit jaar ongeveer 46 miljoen S8 toestellen over de toonbank gaan. De Samsung Galaxy S8 heeft een aantal nieuwe functies waaronder een eigen assistent en de mogelijkheid om de telefoon als computer te gebruiken met Samsung DeX.

De pre-order van de Galaxy S8 is gestart en wanneer je hem pre-ordert krijg je hem acht dagen voor releasedatum in huis. Alle details van de twee toestellen vind je via onderstaande buttons op de smartphone-pagina’s.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel