Simpel Eurodeals: voortaan voor iedereen gratis 4G en andere veranderingen

Telecomprovider Simpel heeft wederom wijzigingen doorgevoerd in de bundels. Klanten krijgen voortaan gratis 4G toegang en de mogelijkheid om onbeperkt bellen te nemen is weer terug. Daarbij zijn er diverse veranderingen doorgevoerd door de Simpel Eurodeals.

Simpel gratis 4G

Gisteren schreven we over gratis 4G bij Hollandsnieuwe, wat bleek uit informatie die DroidApp ontving. Nu heeft ook telecomprovider Simpel wijzigingen doorgevoerd in de extra kosten voor 4G. Klanten hoeven niet langer meer extra te betalen als zij toegang willen tot 4G. Begin juni introduceerde Simpel nieuwe bundels waarbij het niet meer mogelijk werd om te kiezen voor onbeperkt bellen.

Toen werd ook bekend dat de prijs voor het verkrijgen van toegang tot 4G daalde van 2,50 euro per maand, naar 0,50 euro per maand. Bestaande klanten zullen vanaf 1 juli 2017 gratis voortaan de 4G-toegang krijgen, nieuwe klanten krijgen direct de gratis 4G-toegang. Overigens geldt er wel een snelheidslimiet van 75 Mbit/s, wat duidelijk lager is dan de snelheid die behaald kan worden op het netwerk van T-Mobile, waar Simpel gebruik van maakt.

Eurodeals

Simpel heeft verder Eurodeals geïntroduceerd, samen met het gratis 4G. Klanten kunnen bij een nieuw contract of een verlenging de eerste drie maanden voor €1,00 euro per maand krijgen. Daarna geldt de normale prijs van het abonnement. Overigens is ook de mogelijkheid weer terug om onbeperkt bellen te nemen; hiervoor geldt wel een bijbetaling van 5,00 euro per maand. Dankzij de nieuwe EU roaming regels kun je je bundel in heel de EU gebruiken bij Simpel.

Je kunt de nieuwe abonnementen en bundels van Simpel direct via de website van de provider bestellen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel