‘Specificaties LG V20 uitgelekt; 4000 mAh accu, 16MP dual-camera’

Morgen zal LG de nieuwe LG V20 aankondigen. Het toestel is de eerste smartphone die vanuit de fabriek van Android 7.0 Nougat wordt voorzien. Specificaties van de LG V20 zijn nu vroegtijdig uitgelekt en spreken onder andere over een dual-camera en een flinke accucapaciteit.

LG V20 specificaties uitgelekt

De LG V20 zal de huidige LG V10 opvolgen en zal morgen, 6 september, gepresenteerd worden door de Koreaanse fabrikant. Er is nog niet gek veel bekend, hoewel een render wel al een goed beeld geeft van het nieuwe toestel. Een Chinese bron heeft nu de specificaties naar buiten gebracht over de LG V20.

LG V20

Als eerst werd al bekend dat dit toestel de eerste smartphone is met Android 7.0 Nougat vanuit de doos. Ook zal hier de in-app search functie in te vinden zijn waarmee je vanuit de zoekbalk door de verschillende apps kunt zoeken. Er zal naar verwachting een Snapdragon 820 processor aanwezig zijn en 4GB RAM-geheugen. Over het modulaire design waarover in de concept renders werd gesproken is verder niet veel bekend.

LG V20 leak specs

LG zal ook de samenwerking met Bang & Olufsen voor DAC Hi-Fi Audio toepassen bij de LG V20, zo is de verwachting. Het toestel zal beschikken over een dual-camera van elk 16 megapixel en aan de voorzijde bevindt zich een 5,7 inch Quad-HD display. Daarboven is er een secundair beeldscherm voor informatie als de datum, notificaties en snelkoppelingen. De accucapaciteit komt te liggen op 4000 mAh, zo meldt de bron.

Wanneer we meer weten over de LG V20, houden we je uiteraard op de hoogte.

Update 7 september: De LG V20 is zojuist aangekondigd. Lees alles over het toestel in ons LG V20 artikel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel