T-Mobile geeft klanten cadeautje; twee dagen onbeperkt internetten

Telecomprovider T-Mobile gaat haar klanten een cadeautje geven. Dit naar aanleiding van de gewonnen netwerktest die werd uitgevoerd door P3. De provider is vanaf nu begonnen met het weggeven van twee dagen onbeperkt internet voor bijna alle klanten.

Cadeautje van T-Mobile

Klanten van T-Mobile kunnen in de periode van 8 mei 2017 tot en met 16 juni 2017 een sms’je van de provider verwachten waarbij ze te horen krijgen dat ze twee dagen lang onbeperkt mogen internetten. Na de 48 uur wordt het limiet van het afgesloten abonnement gehanteerd. De sms’jes worden vanwege de belasting op het netwerk verspreid verstuurd in de eerder genoemde periode. Klanten mogen echter zelf kiezen wanneer ze de twee dagen onbeperkt internetten in laten gaan. Je kunt hiervoor gewoon de stappen volgen in het sms-bericht van T-Mobile. Wel moet dit binnen 14 dagen na het ontvangen van de sms gebeurt.

Go Unlimited

Alleen klanten die geen Go Unlimited-bundel hebben krijgen een sms, want de Unlimited-klanten mogen al onbeperkt internetten. De klanten met een Unlimited bundel kunnen ervoor kiezen om één maand gratis Videoland te gebruiken zonder verdere verplichtingen. Daarnaast krijg je het cadeautje niet als je alleen T-Mobile 4G voor thuis of een betalingsachterstand hebt. Wanneer je bij de provider hebt aangegeven geen berichten van T-Mobile wil ontvangen, krijg je ook geen cadeautje.

Netwerk

T-Mobile geeft het cadeautje om te vieren dat ze voor het tweede jaar op rij gewonnen hebben bij de onafhankelijke P3 netwerktest. Hierbij werd geconcludeerd dat het netwerk van T-Mobile het beste netwerk in Nederland is. Onlangs werden de voorwaarden van het Go Unlimited abonnement aangepast waardoor er geen gebruik meer gemaakt kan worden van onbeperkt internet in het buitenland.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel