Toetsenbord uit Android L uitgebracht in Play Store

Een ontwikkelaar heeft het nieuwe toetsenbord uit Android L uitgebracht voor andere Android toestellen. Het Android L Keyboard is een strak vormgegeven toetsenbord met uiteraard ook ondersteuning voor de Nederlandse taal.

Hoewel Android L nog even op zich laat wachten heeft een ontwikkelaar al het nieuwe toetsenbord uit Android L geschikt gemaakt voor toestellen zonder Android L. Android L werd vorige week aangekondigd, waarna even later diverse screenshots naar buiten kwamen van de nieuwe interface.

Android L Keyboard

In de keyboard-applicatie zitten geen advertenties of andere dingen die je niet nodig hebt.  Wat je wel hebt in het Android L Keyboard zijn de emoticons en de ondersteuning voor onder andere de Nederlandse taal. Bij het typen kan de autocorrect-functie in- of uitgeschakeld worden en kan ook de autocorrect in strengheid aangepast worden.

Android L Keyboard

Android L Keyboard is in staat om namen van contacten en persoonlijke info uit te lezen, om zo goede voorspelling te kunnen doen tijdens het typen met het toetsenbord. Android L Keyboard kan verder uiteraard het woordenboek uitbreiden wanneer je een nog niet herkend woord opslaat.

Om Android L Keyboard te gebruiken is geen root-toegang nodig. Android L Keyboard is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

Lees ook

Reageer op dit artikel