Waze 3.9.4 uitgebracht met nieuwe, handige functies

Verkeers- en navigatie-app Waze is uitgebracht in een nieuwe versie. Waze 3.9.4 is voorzien van nieuwe handige functies, waardoor de app het voor de automobilist nog makkelijker moet maken om te wachten in een file.

De navigatie-app Waze is voorzien van een update naar versie 3.9.4. Met de komst van de nieuwe versie zijn volgens de ontwikkelaar diverse prestatieverbeteringen doorgevoerd. Het kost nu minder tijd om een zoekopdracht uit te voeren en om routes te bekijken. Volgens Waze is de nieuwe versie 85% sneller dan de vorige versie.

Waze 3.9.4

Nieuw in Waze is de Time Traffic Bar. Hiermee kan je snel zien hoelang je nog vast zult staan in de file. Hiermee moet de file toch wat verdraaglijker worden voor de automobilist. Waze 3.9.4 bevat een mogelijkheid om in je account een back-up te maken en deze op een ander toestel op te vragen.

Tenslotte zal Waze navigatie je laten weten welke route je het beste kunt nemen. Je kan verder gemakkelijker een via-locatie toevoegen aan je route. Dit is een voordeel tegenover andere navigatie-apps zoals HERE en Google Maps, waar een via-locatie nog niet toegevoegd kan worden. In Waze 3.9.4 zijn verder verbeteringen doorgevoerd in de interface en is er ondersteuning voor U-bochten.

Waze 3.9.4 is vanaf nu te downloaden uit de Google Play Store.

Waze navigatie & Live verkeer
Waze navigatie & Live verkeer
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel