Waze 3.9 update uitgebracht met functie ‘Waze Places’

De sociale navigatie-app Waze heeft een nieuwe update uitgerold in de Google Play Store. Waze 3.9 beschikt over een nieuwe functie onder de naam Waze Places. Hiermee kan je nog meer uit Waze halen.

Navigatie-app Waze heeft een update gehad naar versie 3.9. De sociale navigatie-app beschikt over een nieuwe functie; Waze Places, of zoals het in Nederland heet; Waze Plaatsen. De functie is beschikbaar op toestellen welke draaien op Android 4.0 en hoger.

In Wave Places kunnen lokale bedrijven worden getoond op de kaart, maar ook gewone woningen. De adressen die je aan de kaart kunt toevoegen hoeven dus niet alleen zakelijk-gerelateerd te zijn.

Zowel aan bestaande als nieuwe adressen kunnen notities toegevoegd worden. Dit is te vergelijken met tips die je in Foursquare kan plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een plaats waar je een paar meter verderop gratis kan parkeren, of nog goedkoper kan tanken. Ook kunnen foto’s toegevoegd worden om dingen duidelijker te maken.

Wanneer je een bijdrage levert krijg je punten. Hoe meer punten je verdient, hoe hoger je komt op het scorebord. Nieuw in Waze is ook een functie waarmee de parkeerlocatie wordt onthouden, dit zagen we eerder al in Google Now.

De vorige update, Waze 3.8, werd in juni van dit jaar uitgebracht. In Waze 3.9 zijn nog een aantal functies toegevoegd en natuurlijk de bugfixes doorgevoerd. Om Waze 3.9 zelf te proberen en te downloaden, klik op onderstaande button.

Waze - GPS, Kaarten, Verkeersinfo & Live Navigatie
Waze - GPS, Kaarten, Verkeersinfo & Live Navigatie

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel