WhatsApp 2.17.44: honderden nieuwe emoji in Android-app (+ APK)

WhatsApp heeft een nieuwe beta-versie uitgebracht voor Android. Het is WhatsApp 2.17.44 die nieuwe emoticons toevoegt. De nieuwe emoji waren eerder al in WhatsApp voor iOS te vinden. We hebben een aantal opvallende nieuwe emoji voor je op een rij gezet.

WhatsApp nieuwe emoji

Whatsapp heeft nieuwe emoji toegevoegd aan de chat-app. Het aanbod van emoticons in WhatsApp is in de laatste tijden al uitgebreid met meer smileys, en in WhatsApp 2.17.44 zijn nog meer nieuwe emoji te vinden. We zagen de nieuwe emoticons eerder al in Telegram 3.16 en nu dus ook in de meest populaire berichtendienst.

De nieuwe emoticons bestaan bijvoorbeeld uit beroepen. Denk aan de bouwvakker, de boer(in) of de lerares. Van de beroepen zijn niet alleen mannelijke versies beschikbaar, maar ook vrouwelijke. Bij iedere emoticon kan je ook kiezen uit verschillende huidskleuren. Dit zorgt ervoor dat er honderden nieuwe emoticons beschikbaar komen. Andere nieuwe emoji zijn de facepalm, verschillende gebaren, de clown, verschillende nieuwe dieren, fruitsoorten zoals de kiwi, het softijsje, nieuwe vervoersmiddelen zoals verschillende vliegtuigen en nieuwe icoontjes.

Zoals gezegd is als eerst de beta-versie van WhatsApp uitgerust met de nieuwe emoticons. WhatsApp 2.17.44 is als APK te downloaden waardoor je direct de nieuwe emoji kunt gebruiken. Houd er rekening mee dat iemand anders die nog een oude versie heeft, de nieuwe emoticons mogelijk niet ziet. De nieuwe emoji zijn ook beschikbaar in WhatsApp 2.17.43 die enkele uren voor versie .44 is uitgebracht.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel