WhatsApp laat je binnenkort chatgeschiedenis te migreren tussen Android en iPhone

Er is een nieuwe functie ontdekt in een testversie van berichtendienst WhatsApp. Op termijn moet het mogelijk worden om de gespreksgeschiedenis uit te wisselen tussen een iPhone en een Android-toestel.

WhatsApp-berichten migreren tussen Android en iPhone

WhatsApp is op verschillende gebieden nog niet zover als haar concurrenten. Denk bijvoorbeeld aan Telegram, dat je kunt gebruiken op verschillende apparaten en je direct al je berichten tot je beschikking hebt. WhatsApp lijkt nu echter aan een functie te werken die het gebruik van de berichtendienst verder moet verbeteren.

WhatsApp migratie Android iPhone chats

In de code is door WAbetainfo ontdekt dat WhatsApp werkt aan een optie die het mogelijk maakt om je chatgeschiedenis te migreren. Het gaat hierbij specifiek om het migreren van je berichten tussen een Android-smartphone en de Apple iPhone. Ook andersom werkt dit dan uiteraard.

Om de functie te gebruiken moet op beide toestellen in ieder geval de nieuwste versie van WhatsApp gedownload zijn uit de desbetreffende appwinkel. Verdere details zijn nog niet bekend. Ook is onduidelijk wanneer de nieuwe functie moet verschijnen.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel