WhatsApp Info: dit wordt de nieuwe profielpagina met de oude Status-functie (screenshots)

De nieuwe WhatsApp Status-functie zoals in Snapchat en Instagram Stories viel niet bij iedereen in de smaak. Van het weekend werd duidelijk dat de oude Status-functie in WhatsApp teruggebracht zal worden naar de app. Nu werkt WhatsApp serieus aan de terugkeer van de functie genaamd ‘Info’.

WhatsApp Info status

WhatsApp verwijderde onlangs de oude status-functie en verving deze door de WhatsApp Status feature. Hiermee kon je foto’s, video’s en meer delen met je vrienden die voor 24 uur lang beschikbaar bleven voor je contacten. De verwijdering van de vorige status-functie en de komst van het nieuwe riep veel boosheid op. Van het weekend schreven we over WhatsApp Tagline, de naam waaronder de functie terug zou komen.

Hoewel de naam WhatsApp Tagline niet gebruikt zal worden, zal de oude status-functie terugkeren onder de naam ‘Info’. De status kan hiermee gewoon weer ingesteld worden zoals eerder. In een beta-versie is deze tot nu toe verborgen functie teruggevonden. Dit betekent dat WhatsApp achter de schermen de functie aan het implementeren is en we deze in de definitieve versie van WhatsApp kunnen verwachten. In de eerdere status-update stond altijd “Hey there, I am using WhatsApp“.

WhatsApp berichten intrekken

Berichten intrekken

Wanneer we de status-functie zoals eerder weer terug kunnen verwachten is nog niet bekend. Vermoedelijk zal dit niet gek lang meer op zich laten wachten. Ook zou in versie 2.17.83 de functie getest worden om berichten in te trekken en dus te verwijderen uit een chat. Dit meldt WAbetainfo op Telegram. Ook deze functie is nog niet beschikbaar, maar wordt wel binnenkort verwacht.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel