WhatsApp-update v2.11.238 uitgebracht in Google Play Store

In de Google Play Store is een update uitgebracht voor WhatsApp Messenger. WhatsApp v2.11.238 heeft diverse nieuwe mogelijkheden gekregen. Voor de bezitters van een Samsung Galaxy smartphone biedt de nieuwe versie van WhatsApp een exclusieve nieuwe functie.

WhatsApp heeft een update uitgerold voor de Android-bezitters. Exclusief voor de bezitters van een Samsung Galaxy-smartphone is er in de nieuwe versie van WhatsApp een leuke functie toegevoegd. Wanneer er ongelezen berichten zijn zal een ‘badge’ het aantal ongelezen berichten weergeven, naast het icoon van WhatsApp op het homescreen.

Unread WhatsApp update

De update voor WhatsApp brengt verder meer opties voor het versturen van audio als bijlage en een camera-snelkoppeling naast het tekstveld. De snelkoppeling voor het maken en versturen van een foto, was eerder al uitgebracht in een beta-versie van WhatsApp. De camera die geopend wordt dan is van WhatsApp zelf en biedt dus niet alle mogelijkheden die de camera van de smartphone zelf mogelijk te bieden heeft.

Verder kan net als in de eerder uitgebrachte beta-versie van WhatsApp bij het muten/dempen van een groep, de meldingen hiervan ook gestopt worden. Ook brengt de update voor de populaire berichtendienst de mogelijkheid om meerdere media-bestanden tegelijkertijd te verwijderen. De belfunctie, waarvan de berichten al langer rond gaan, is nog niet te vinden in de recente versie van WhatsApp.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis

Via

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel