WhatsApp videobellen kan ieder moment komen: nieuwe aanwijzingen

WhatsApp lanceerde enige tijd terug de belfunctie waarmee gebruikers elkaar kunnen bellen via een internetverbinding. De laatste tijd kwamen er al meerdere aanwijzingen naar buiten voor videobellen met WhatsApp. DroidApp heeft vandaag meer aanwijzingen gevonden voor videobellen. Dit betekent dat het niet heel lang meer kan duren totdat WhatsApp de videobel-functie toevoegt aan de app.

Videobellen met WhatsApp

Videobellen met WhatsApp, we hebben er al meerdere berichten over voorbij zien komen in de afgelopen maanden. In maart 2015 kwam WhatsApp met de belfunctie waarmee gebruikers elkaar zonder providerkosten via het internet kunnen bellen. WhatsApp heeft in het vertaalprogramma een aantal teksten ingediend die vertaalt kunnen worden, zo ontdekte we zojuist. Opvallend genoeg gaat het hierbij wel om teksten voor iOS en zijn deze nog niet voor Android beschikbaar.

WhatsApp videobellen

We schatten de kans groot dat videobellen met WhatsApp ook in de toekomst voor Android uitgerold kan gaan worden. Tijdens een videogesprek kan er gewisseld worden tussen de camera aan de voor- en aan de achterzijde. Tevens kunnen er meldingen getoond worden als je een videogesprek gemist hebt.

WhatsApp videobellen

Zodra er meer bekend is over videobellen met WhatsApp, lees je dat natuurlijk op DroidApp!

WhatsApp Messenger
WhatsApp Messenger
Ontwikkelaar: WhatsApp LLC
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel