Xiaomi rolt MIUI 12 uit voor Redmi Note 8T en Redmi Note 7

Xiaomi heeft voor een tweetal toestellen een nieuwe grote update uitgerold. Gebruikers van de Xiaomi Redmi Note 8T en de Redmi Note 7 worden verrast met de flinke MIUI 12 update.

MIUI 12 voor Redmi Note 8T en Note 7

In de afgelopen tijd hebben verschillende toestellen van Xiaomi al de update mogen ontvangen naar MIUI 12. Het aantal toestellen wordt nu verder uitgebreid. Guan laat aan DroidApp weten dat zijn Xiaomi Redmi Note 8T de update naar MIUI 12 heeft mogen ontvangen, een flinke update met een grootte van 2,1GB. Samen met de nieuwe functies uit de nieuwe skin, wordt beveiligingsupdate oktober 2020 meegeleverd. Deze MIUI 12-update wordt ook uitgerold naar de Redmi Note 7.

Xiaomi Redmi Note 8T MIUI 12

Nieuwe functies in MIUI 12 zijn er genoeg. Er zijn tal van nieuwe privacy-opties te vinden, net als de mogelijkheid om een chat-app snel in een drijvend venster te openen. Daarnaast zijn er dynamische wallpapers, vernieuwde animaties en geanimeerde icoontjes en nog vele andere veranderingen en verbeteringen.

De updates worden gefaseerd uitgerold. Dit betekent dat het even kan duren totdat de update nog even op zich kan laten wachten.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel