Naar Buiten - Inrichten

11 gratis applicaties en games voor Pasen

Zondag en maandag is het weer pasen. In de Play Store zijn tal van applicaties en games te vinden met het thema ‘pasen’. DroidApp zet voor jou de leukste paas-games en paas applicaties op een rijtje. De applicaties voor pasen zijn voor jong en oud. En niet alleen leuk, maar ook nog eens nuttig!

Pasen apps

Easter Bunny Run

Met dit vrolijke spel moet je het paaskonijn door een uitdagend parcours sturen. Zorg er voor dat de beer je niet te pakken krijgt. Onderweg verdien je punten met het verzamelen van munten.

Easter Bunny Run
Easter Bunny Run
Ontwikkelaar: iCandy Games
Prijs: Gratis+

Easter Sweeper

Met Easter Sweeper heb je voorlopig voldoende puzzelplezier. De game bevat maarliefst 800 levels om je de Paasdagen bezig te houden. Verzamel gouden eieren, chocolade en paashazen.

Easter sweeper

Easter Card

Easter Card is een applicatie waarmee je je vrienden een paaskaart kan sturen via bijvoorbeeld SMS, WhatsApp, e-mail of andere toepassing. De kaarten kan je voorzien van eigen ingevulde tekst.

easter card

Mother's Day Card and voice message
Mother's Day Card and voice message

Easter Candy Eggs

Easter Candy Eggs lijkt sprekend op de populaire game Candy Crush Saga, en het is de bedoeling om eieren met dezelfde kleur naar elkaar toe te verplaatsen door een ei horizontaal, of verticaal te verplaatsen naar de andere eieren.easter candyeggs

Easter CandyEggs
Easter CandyEggs
Ontwikkelaar: egon.cx
Prijs: Gratis

Easter Sudoku

Met Easter Sudoku worden de ‘normale’ Sudoku spelletjes een stuk leuker, doordat het in een ander jasje is gestoken. De Sudoku puzzels zijn helemaal in het paas-thema.

easter sudoku

Easter Sudoku
Easter Sudoku
Ontwikkelaar: 24/7 Games llc
Prijs: Gratis

Pasen Kleurboek

Voor de kleinere lezers van DroidApp is de applicatie Pasen Kleurboek een aanrader. Het kleuren van een paashaas, konijn, kuiken of eieren zorgt ervoor dat de kleine wel even zoet is.

pasen kleurboek

Pasen kleurboek
Pasen kleurboek
Ontwikkelaar: ITSS Software
Prijs: Gratis+

Paaskleurplaten

Met deze naam hoeft de app eigenlijk geen uitleg meer te krijgen. Kleur vrolijke paaskleurplaten in op je smartphone of tablet.

Paaskleurplaten

Paaskleurplaten
Paaskleurplaten
Ontwikkelaar: PeakselGames
Prijs: Gratis

Paint Egg

Met Paint Egg kan je ‘virtuele eieren’ beschilderen. Je geverfde virtuele ei kan je vervolgens delen met je vrienden.

paintegg

PaintEgg
PaintEgg
Ontwikkelaar: eurich
Prijs: Gratis

Egg Timer Free

Met Egg Timer Free weet je precies hoelang jouw ei gekookt moet worden om hem hardgekookt, zachtgekookt of medium te krijgen. Deze applicatie heeft zes verschillende standen voor je ei, dus dat moet helemaal goed komen bij het ontbijt!egg timer free

Egg Timer Free
Egg Timer Free
Ontwikkelaar: Mobication
Prijs: Gratis

Easter Wallpapers

Met deze wallpaper app tover je een paas landschap op je Android smartphone. Je hebt zelf de keuze uit een aantal kleurrijke achtergronden.

Easter Wallpapers
Easter Wallpapers
Ontwikkelaar: MM Designs
Prijs: Gratis

XPERIA Easter Theme

Speciaal voor Sony smartphones is er een thema voor Pasen beschikbaar. Het thema verandert naast je achtergrond ook icoontjes en kleuren in een vrolijke bedoeling.

Laatst bijgewerkt op 14 april 2017.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel